Анатомія вбивства. Смерть на зеленому острові всі серії

Мелодрама Анатомія вбивства. Смерть на зеленому острові  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
28 листопада 2019
Країна:
Росія
Жанр:
детектив
Тривалість:
45 хв.

Серіал детектив «Анатомія вбивства. Смерть на зеленому острові »:

Пригоди прозорливої сищіци, для якої не існує безнадійних справ і заплутаних ребусів тривають. Чим цього разу вона порадує шанувальників? У елітної заміської клініці обслуговує тільки заможних клієнтів відбувається нещасний випадок. В одній з палат, яка була замкнена зсередини, знайдений убитим професор Покровський. За версією лікарів, пацієнт застрелився. Він нібито і раніше ввів себе занадто стривожено. Але таке пояснення зовсім не задовольнило звикла завжди сумніватися Євгену Волкову.

Вона дотримується зовсім іншої думки, що чоловіка вбили і зробили це професійно. Але той фатальний випадок, який кидав небажану тінь на репутацію закладу, став для лікувального центру не останнім. Через деякий час випадок з холоднокровною розправою повторюється. Після цього женя остаточно переконується, що була права ще в першому випадку. Інтуїція детектива вже веде її по сліду. Зараз головне не дозволити психопату зробити ще одне злодіяння. Волкова намагається обставити дві смерті і зрозуміти для себе: чи є між ними зв'язок? Кому потрібно було прибирати цих людей? Хтось замовив їх або сам вважав за краще звести рахунки?

Серіал Анатомія вбивства. Смерть на зеленому острові 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Анатомія вбивства. Смерть на зеленому острові » онлайн всі серії

  • 100
Ви легально дивіться серіал Анатомія вбивства. Смерть на зеленому острові 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Анатомія вбивства. Смерть на зеленому острові всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Анатомія вбивства. Смерть на зеленому острові онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Анатомія вбивства. Смерть на зеленому острові (2019)