Психологія злочину 2. Смерть за сценарієм (2020)

Мелодрама Психологія злочину 2. Смерть за сценарієм (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
30 листопада 2020
Країна:
Росія
Жанр:
детектив, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
90 хв.

Фільм детектив, мелодрама «Психологія злочину 2. Смерть за сценарієм (2020)»:

Олексій Леонідов в нетерпінні від майбутнього побачення з коханою поспішає до неї на дачу, де закохані нарешті зможуть провести довгоочікувану відпустку в спокійній тиші і без повсякденної суєти. Але для досвідченого оперативника це було б дійсно дивно, адже він буквально притягує до себе нещасні випадки з трагічною кінцівкою. Цей раз не став винятком. І замість того, щоб насолоджуватися відпочинком, йому доводиться брати активну участь в розслідуванні вбивства.

Тіло місцевої активісти Надії Терехової, яка виступала проти знесення дачних ділянок під забудову на цьому місці елітної курортної зони, було знайдено випадковими свідками. Правда особисте життя покійної не менше бурхлива, ніж її громадська діяльність. За версією поліції дівчина сама потонула і ніяких насильницьких дій по відношенню до Наді застосовано не було. Але скептик Леонідов дотримується зовсім іншої думки і у нього вже навіть складений список потенційних підозрюваних. Але незабаром на подив сищика, його припущення виявляються помилковими, так як люди з його списку починають гинути один за іншим.

Дивитися фільм «Психологія злочину 2. Смерть за сценарієм (2020)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Психологія злочину 2. Смерть за сценарієм (2020) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Психологія злочину 2. Смерть за сценарієм (2020) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Психологія злочину 2. Смерть за сценарієм (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Психологія злочину 2. Смерть за сценарієм (2020)