Психологія злочину 5. Дуель

Фільм детектив «Психологія злочину 5. Дуель »:

Чотири друзі займалися в фехтувальному клубі, часто порівнювали себе з мушкетерами і були закохані в привабливу Маргариту. Звичайно, між ними відчувалося деяке напруження і дух суперництва. Адже кожен хотів довести дівчині, що гідний її розташування. Але, незважаючи на конкуренцію, чоловіки продовжували дружити. Через тридцять років їх життя кардинально змінилися. Вони вже не сприймають себе як нерозлучні мушкетери, які є кращими друзями і вважають своїм пріоритетом дружбу.

Биков став процвітаючим інженером-будівельником, Рощин виріс в талановитого каскадера і постановника бійок в кіно, Ємелін почав спиватися через не заладилося акторської кар'єри, а Самарін вибрав стезю фрілансера. Їх «дама серця» Марго зробила вибір і відповіла взаємністю Бикову. Але напередодні весілля нареченого збиває автомобіль. Якщо вірити записам камер на вулиці, за кермом сидів Рощин. Однак ця людина теж загинув. Його труп виявлений в квартирі зі шпагою, затиснутою в долоні. Слідчий Леонідов береться за цю справу. Йому належить розкрити жахливу таємницю, яка забрала чимало життів. Втім, сищик вже не раз розкривав незвичайні і заплутані злочини.

Дивитися фільм «Психологія злочину 5. Дуель » онлайн в HD якості

  • 70
Ви легально дивіться кіно Психологія злочину 5. Дуель онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Психологія злочину 5. Дуель дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Психологія злочину 5. Дуель онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Психологія злочину 5. Дуель (2021)