Дорога в порожнечу всі серії

Мелодрама Дорога в порожнечу  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
28 сентября 2012
Країна:
Украина, Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
46 мин.

Серіал мелодрама «Дорога в порожнечу »:

Життя Марини Бурцевої, головної героїні серіалу, неймовірно складна. Дівчина зіткнулася з такою кількістю труднощів і випробувань, що іншим одноліток і не снилося.

Все почалося зі смерті мами. Батько втратив роботу і почав пити. Він допився про того, що все навколо втратило сенс. Йому навколишні були чужими людьми, в тому числі і дочка. Мізки чоловіки від випивки зовсім вийшли з ладу, і коли йому запропонували продати дочку, він беззастережно погоджується.

Марина була продана своїм батьком, обманута коханим і віддана кращими друзями. В один момент життя дівчини перекинулася. Але вона сильна особистість. Марина не здається, вона бореться з труднощами щодня, намагаючись налагодити своє життя. Звичайно, вона вже не буде колишньою, адже головна героїня більше не вірить людям. Але дівчину обов'язково чекає світле майбутнє, хоча зараз в це слабо віриться. І їй знову доведеться навчитися вірити, прощати і любити.

Серіал Дорога в порожнечу 12 серий дивитися онлайн всі серії підрят

Дивитися серіал «Дорога в порожнечу » онлайн всі серії

  • 90
Ви легально дивіться серіал Дорога в порожнечу 12 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Дорога в порожнечу всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Дорога в порожнечу онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Дорога в порожнечу (2012)