Її чоловіки (2019) всі серії

Мелодрама Її чоловіки (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
28 вересня 2019
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
51 хв.

Серіал мелодрама «Її чоловіки (2019)»:

Марина непоганий лікар, самовіддано отдающаяся благородної професії. Але незважаючи на всі свої старання, відповідальність і увагу пацієнтам, її науково-дослідницька кар'єра не відбулася, як вона того бажала. Так і в особистому житті все сіро і хмарно. Вона змирилася зі статусом матері-одиначки і вже не чекає від життя яких-небудь приємних моментів. Зараз головна мета це турбота про сина підлітка. Але доля вже відправляє до неї назустріч кілька чоловіків. Один з них її хворий, колишня рок-зірка Борис, який відразу відчув симпатію до лікаря. А інший приятель її співробітниці, який приїжджає в Росію в пошуках нареченої.

У цей же самий час на горизонті несподівано з'являється колишній коханий, який прозрів і зрозумів, що не уявляє собі подальшого життя без Марини. Героїня опиняється перед складним вибором, кого віддати перевагу. В ситуацію мимоволі втручається її пустотливий синок, який сам визначається хто стане його вітчимом і з ким їх цієї різношерстої компанії йому з матір'ю доведеться ділити дах. Йому в першу чергу хочеться, щоб мама була щаслива. Адже він більше всіх хвилюється за неї, бачачи, як важко і вважає, що вона заслуговує самого кращого.

Серіал Її чоловіки (2019) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Її чоловіки (2019)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Її чоловіки (2019) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Її чоловіки (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Її чоловіки (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Її чоловіки (2019)