Укус вовчиці всі серії

Серіал мелодрама, драма «Укус вовчиці »:

Лариса могла б цілком вважати своє життя успішної в усіх аспектах: у неї улюблена робота, вона щаслива в особистому житті, син-розумниця пішов в перший клас і вже радує першими успіхами. Але як відомо доля завжди непередбачувана і в який момент вона захоче зруйнувати життя того чи іншого опонента або підкине нестерпні випробування, відомо тільки їй. Розмірене і щасливе існування Лариси рушиться відразу, на наступний же день як улюблені подружжя відзначило веселу річницю весілля, гине її чоловік Кирило в ДТП. Але на цьому для вбитої горем новоспеченої вдови розчарування і хворобливі удари не закінчуються.

Вона дізнається, що її коханий ніколи не працював на меблевій фірмі, а брехав їй і ввів подвійне життя. Чоловік був професійним найманим вбивцею. Жінці доведеться пережити найстрашніший період: її звільняють з роботи, від неї відварюються друзі і хороші знайомі, сина труять однокласники. Вона навіть не може виїхати з рідного міста разом з дитиною, тому, що знаходиться під підпискою про невиїзд до з'ясування всіх обставин. І на тлі всього цього відчаю і безвиході, якийсь незнайомець на ім'я Самсон ставить її перед вибором, або вона виконує замовлення, який не встиг здійснити Кирило, або вона втратить свого хлопчика. Мета заможний бізнесмен. Чи зможе вона піти на вбивство ?!

Серіал Укус вовчиці 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Укус вовчиці » онлайн всі серії

  • 90
Ви легально дивіться серіал Укус вовчиці 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Укус вовчиці всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Укус вовчиці онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Укус вовчиці (2019)