Врятувати Віру всі серії

Серіал мелодрама «Врятувати Віру »:

Може здатися, що у подружжя Віри та Віктора прекрасна і щаслива сім'я. Навколишні люди вважають, що цю пару НЕ розлучать ніякі перешкоди. Але напередодні десятиліття весілля Новікових несподівана серія трагедій, що розкрилися таємниць і шантаж різко змінюють життя сім'ї, для якої починається чорна смуга. Віра і Вітя відзначають новосілля. Вони проводять день в радісних приготуваннях. Святковий стіл накритий і все готово до того, щоб відзначити велике подія. Господарі оселі чекають в гості сестру Віри на ім'я Ніна, яка обіцяла привести ще свого нареченого Ігоря.

Але відбувається несподівана трагедія. Труп Ніни виявляють цим же ввечері на вулиці. Тим часом в місто повернувся Валентин, який близько чотирьох років тому був нареченим Ніни. Тоді Віра зрозуміла, що ця людина - наркодилер, і дала проти злочинця свідчення. Тепер Валентин намір поквитатися з подружжям Новікова. Не тільки Віра насолила карному, а й Віктор. Адже він свого часу відвів у нього кохану. Чи зуміють герої піти від помсти Розлючений людини? Нагородити їх доля довгоочікуваним щастям за все численні випробування, які перенесли Новикови? Хто і чому вбив Ніну?

Серіал Врятувати Віру 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серій

Дивитися серіал «Врятувати Віру » онлайн всі серії

  • 90
Ви легально дивіться серіал Врятувати Віру 16 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Врятувати Віру всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Врятувати Віру онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » ТРК Україна » Врятувати Віру (2021)