Двоє над прірвою (2020) всі серії

Мелодрама Двоє над прірвою (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
21 грудня 2020
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Двоє над прірвою (2020)»:

Рита Кушнір нарешті вийшла на фінішну пряму на шляху до заповітного бажання стати матір'ю. Дівчина нещодавно пройшла вдало процедуру ЕКО і через визначений термін народить для себе дитинку. Правда ким виявився донор її малюка, залишилося для неї таємницею. А адже ще кілька місяців тому про все це, вона могла лише мріяти, стійко переживши важку психологічну травму особистої трагедії. Прям напередодні весільного торжества вона застає коханого жениха Олега в обіймах рідної сестри Марини. Героїня через деякий час пробачила родичку, адже вона її сама виростила і замінила матір, але весілля однозначно довелося скасувати.

Вона навіть прийняла вибачення від невдалого чоловіка, вважаючи, що почасти сама винна в події. Одного разу піднявшись на свою улюблену дах житлового будинку, де вона частенько бувала, щоб на самоті подумати про майбутнє, але не цього разу. Її думки збиває якийсь незнайомець, який екіпірований в камуфляж, явно збирався накласти на себе руки. Марго не допускає цієї дурниці, не чекаючи, що через пару хвилин Іван і сам врятує її від неминучої загибелі. З того самого моменту, її розмірене існування перетворюється в суцільне пекло, наповнений погрозами. Рита зовсім не розуміє, що відбувається і як вийти з цього кошмарного і смертельного виру ?!

Серіал Двоє над прірвою (2020) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Двоє над прірвою (2020)» онлайн всі серії

  • 60
Серіал Двоє над прірвою (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Двоє над прірвою (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Двоє над прірвою (2020)