Якби да каби (2016)

Мелодрама Якби да каби (2016) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
14 июля 2019
Країна:
Украина, Россия
Жанр:
комедия, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
97 мин.

Фільм комедия, мелодрама «Якби да каби (2016)»:

Якщо б проведення допомогло Катерині Колесникової повернутися на ту точку, де вона могла кардинально виправити ситуацію і повернути хід подій свого життя, вона не замислюючись зробила б це. Її чоловік вважає себе талановитим музикантом, так і не здійснив заповітного бажання. Адже його амбітна половинка не углядела в чоловікові того обдарованого самородка, який зміг би злетіти на вершину музичного Олімпу і стати кумиром для тріумфуючого натовпу.

Вона вмовляє коханого піти по іншому шляху і присвятити себе перспективної фінансової сфері, на що він і піддається. Але з часом і сама героїня зрозуміла, що наробила багато помилок і її прогнози були не вірні. Вона так любить зшити і постійно малює в уяві ідеальні моделі, які заслуговують блищати на подіумах Мілана й Парижа. Це її повинні були аплодувати кращі модні будинки і фанати, адже вона так явно відчуває в собі потенціал творця брендового, зручною і красивою лінії одягу. Але її мрія розбилися об скелі суворої реальності і сьогодні вона звичайнісінька швачка з пошиття спецодягу на швейні фабрики. Але одного разу доля дарує їй унікальний шанс повернутися на 17 років назад і почати все з 0. Як тепер складеться її життя, адже право на помилку немає і дива більше не буде.

Дивитися фільм «Якби да каби (2016)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Якби да каби (2016) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Якби да каби (2016) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Якби да каби (2016) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Якби да каби (2016)