Червоний лотос

Фільм драма, криминал «Червоний лотос »:

Дія кримінальної драми відбувається в невеликому провінційному містечку. Тут життя проходить тихо і розмірено і раптом подвійне вбивство, яке шокувало всіх жителів міста. Застрелений процвітаючий підприємець і геніальний лікар, самий впливовий громадянин міста. Після з'ясування деяких доказів, фактів і свідчень, однозначний висновок слідства, у злочині причетна жінка. Одного разу її ім'я вже фігурувало в скандальній історії, яке бурхливо обговорювалося масами. Воно мало безпосереднє відношення до покійного, але тоді справу було зам'ято їм в небажанні, щоб про його особисте життя ходили домисли і чутки.

Смерть медичного світило не тільки здивувало все населення, але й позбавило довгоочікуваного відпустки досвідченого слідчого столичної прокуратури, який приїхав погостювати до давнього приятеля. Але схоже і тут йому доведеться брати безпосередню участь у розслідуванні головоломки. Взявшись за ребус, чоловік все більше приходить до висновку, що холоднокровна розправа лише верхівка айсберга і її розгадка зовсім не на поверхні. Тут вже точно доведеться потрудитися і знайти відповіді на безліч питань.

Дивитися фільм «Червоний лотос » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Червоний лотос онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Червоний лотос дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Червоний лотос онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Червоний лотос (2009)