Тривожна відпустка адвоката Ларіної

Мелодрама Тривожна відпустка адвоката Ларіної  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
2008
Країна:
Украина
Жанр:
ужасы, детектив, триллер
Тривалість:
91 мин.

Фільм ужасы, детектив, триллер «Тривожна відпустка адвоката Ларіної »:

Лариса Гайдук досвідчений столичний адвокат, нарешті знаходить час у своєму жорсткому робочому графіку, щоб вирватися з метушливого мегаполіса і відправитися до давньої приятельки, слідчому прокуратури – Тамарі у Подільськ. Подружки вже й забули, як це здорово, коли можна не думаючи ні про що, просто посидіти і попліткувати про життя і сокровенне. Але про розміреному відпустці, схоже, доведеться і в цей раз забути. В той день, коли прибуває Лара, на центральній площі невеликого містечка виявлено труп невідомого, обезголовленого чоловіки.

Гучна справа доручається Томі, як досвідченого фахівця, що вміє помічати будь-які дрібниці, які потім стають важливими ключами в подальшому розслідуванні. Гайдук береться допомогти подрузі, тим більше, вона пристрасна любителька всяких детективних головоломок. Стає відомо, що холоднокровна розправа, пов'язане зі старовинної місцевою легендою про Безголового тирані, господаря маєтку, якому помстилися його селяни. Люди вірять, що дух того поміщика досі бродить по лісах і горя того, кого він зустріне на своєму шляху. Саме цю страшну притчу повідав покійний журналіст своїм читачам незадовго до своєї смерті.

Дивитися фільм «Тривожна відпустка адвоката Ларіної » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Тривожна відпустка адвоката Ларіної онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Тривожна відпустка адвоката Ларіної дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Тривожна відпустка адвоката Ларіної онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Тривожна відпустка адвоката Ларіної (2008)