Ехо гріха

Мелодрама Ехо гріха  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
29 октября 2017
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
91 мин.

Фільм мелодрама «Ехо гріха »:

Ніна сміливо може назвати себе щасливою жінкою, у якої попереду світле майбутнє і хмар на її життєвому небосхилі не передбачається. Адже це так здорово, коли ти впевнена в собі і своїй половині. А чому б і ні? Вона чекає дитини, збирається заміж за коханого чоловіка, який обожнює її і дбає про неї. Про що ще можна мріяти. Але вся ідилія існування валиться відразу, коли її нареченого Сергія затримують поліцейські і садять в слідчий ізолятор. Хлопцеві інкримінують звинувачення в насильницьких діях по відношенню до якоїсь дівчини. Далі більше.

У камері, де сидів молодий чоловік трапляється бійка і в бійці вбивають Сергія. На нервовому грунті і від отриманого стресу Ніна втрачає дитинку. Після чого лікарі оголошують невтішний вирок, що у неї вже ніколи не буде дітей. Як пережити всю цю низку нещасть і болючих ударів. Микола близький товариш її коханого знаходиться поруч з зневіреної Ніною. Він і сам обурюється і пропонує їй помститися найжорстокішим чином людям, які відібрали у неї все, а таке прощати точно не можна. Чи погодиться вона вплутатися в небезпечну авантюру, чи віддасть перевагу обмежитися тією порцією душевних ран, які вже отримала.

Дивитися фільм «Ехо гріха » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Ехо гріха онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Ехо гріха дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ехо гріха онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Ехо гріха (2016)