Я тебе нікому не віддам всі серії

Мелодрама Я тебе нікому не віддам  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
Країна:
Украина, Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Я тебе нікому не віддам »:

Світлана тонка творча особистість, перспективна піаністка, якій пророкували блискучу музичну кар'єру. Героїня вважала себе цілком щасливою жінкою, адже їй пощастило не тільки з бажаною кар'єрою, але і в особистому житті з турботливим і люблячим чоловіком. Але ідилія досконалого існування тривала недовго, після нещасного випадку в ДТП дівчина отримує серйозне пошкодження кистей, що змушує її розпрощатися з грою на фортепіано і ваблячими мріями. Пережити глибоку депресію їй допомагає коханий чоловік Олександр, водій автобуса.

Правда у чоловіка все не так однозначно і прозоро у стосунках з дружиною. Він виявляється в хитросплетенном капкані своїх власних задоволень. Адже тепер дитину чекає не лише його половина, але і молоденька кондукторка Рита. Засмучений сформованими обставинами він втрачає пильність на дорозі і збиває людину, після чого потрапляє у в'язницю, після чого у Свєти трапляється викидень. Проходить деякий час, і вона знаходить під дверима подкинутую їй дитину, від якої відмовляється Рита. Жінка з радістю удочеряє дівчинку і їде з нею в глуху провінцію, де п'ять років живе спокійним і розміреним життям. Вона влаштувалася працювати на пошту і дає приватні уроки музики відставного офіцера-афганця. Учень закохується в його вчительку, зароджується нова любов, а тим часом на свободу виходить Саша.

Серіал Я тебе нікому не віддам 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Я тебе нікому не віддам » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Я тебе нікому не віддам 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Я тебе нікому не віддам всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Я тебе нікому не віддам онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Я тебе нікому не віддам (2010)