Підміна в одну мить всі серії

Серіал мелодрама «Підміна в одну мить »:

Після закінчення університету Олена влаштувалася на роботу в середній навчальний заклад – вчителем фізкультури. Там вона зустрічає свою долю – Сергія. Молоді люди починають зустрічатися, і дуже скоро їх романтичні почуття переходять у фазу серйозних стосунків. Відгриміла веселе весілля і ось вони наречені, які будують райдужні плани. Все у хлопців складається найкращим чином, але трагічний випадок затьмарює щасливе існування подружжя. Сергій отримує серйозну травму і вирок лікарів невтішний – він буде прикутий до ліжка до кінця своїх днів і можна сподіватися тільки на диво.

Одного разу Олені в черговий раз доводиться вирушати на старенькому автобусі в райцентр, щоб отримати результати обстеження. По дорозі їй зустрінеться зухвала кримінальниця-рецидивіст, після чого життя героїні перевертається з ніг на голову. Але найжахливіше з того моменту вона більше не може довіряти взагалі нікому, навіть власної подруги. Як жити далі? Адже вона дізналася те, що шокувало її? Розгублена Олена в розпачі, як же так? За що?! Чи зуміють закохані впоратися з важкими ударами долі і спробувати зберегти те тендітне взаєморозуміння, яке можна порушити будь необережним рухом чи навіть словом.

Серіал Підміна в одну мить 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Підміна в одну мить » онлайн всі серії

  • 80
Ви легально дивіться серіал Підміна в одну мить 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Підміна в одну мить всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Підміна в одну мить онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Підміна в одну мить (2014)