Пізнє каяття всі серії

Мелодрама Пізнє каяття  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
31 марта 2014
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
52 мин.

Серіал мелодрама «Пізнє каяття »:

Ця романтична і одночасно драматична любов довжиною в два десятки років. Дія серіалу відбувається в 1989 році на території Криму. Юні старшокласники Кіра і Сергій закінчують середній навчальний заклад. Але це зараз не суть для хлопців. Вони давно закохані і сміливо будують райдужні і багатообіцяючі плани, адже збираються бути разом. Ось тільки вооз улюблених місць ще й невтямки, що перш, ніж вони пізнають справжнє щастя, їм доведеться подолати безліч непередбачених випробувань.

Їх дружба і взаємини давно викликають побоювання і тривогу не тільки у пильною і суворої класної керівниці, але і у Кириной матері Міли. Нещодавно немов по року долі, жінка яка зайшла на ринок за продуктами, натрапила на нав'язливу циганку, яка переконала її, що одну з дочок матері чекає тяжке розчарування і важке життя. Почуте серйозно стривожила стурбовану Мілу, що вона вирішує піти на все, тільки б уберегти улюблене чадо від дурних і грубих помилок, які можуть зламати життя дочки. Але чи правильно вона робить, довірившись сумнівним прогнозам якоїсь шарлатанкі, яка заради щедрої оплати може сказати, все що завгодно.

Серіал Пізнє каяття 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Пізнє каяття » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Пізнє каяття 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Пізнє каяття всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Пізнє каяття онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Пізнє каяття (2013)