Наречена всі серії

Серіал мелодрама «Наречена »:

Розігралася драма довжиною в ціле життя. Провідні персонажі драматичного фільму – двоє чоловіків і одна чарівна особа. Це буде любов, яка пройде крізь роки і знайде своє продовження і через два десятки років. Близькі друзі, які завжди ділилися потаємним при визначених життєвих обставинах стають заклятими ворогами, а потім до них приходить розуміння, каяття і вони прощають один одного. Їх об'єднала не тільки міцна чоловіча дружба, але і любов до жінки, яка стала близька й небайдужа їм обом. Вони воювали разом на фронті – Павло і Сергій.

Перший, ризикуючи своїм життям рятує товариша від неминучої загибелі. Далі буде полон, голод і успішна спроба втечі. Вони героїчно вистояли в тій війні, пройшли всі кола пекла і стали справжніми героями заслуговують на повагу і поклоніння. Відгриміла кровопролитне протистояння. Потрібно повертатися до мирного існування. Сергій знайомиться з чарівною дівчиною і робить їй пропозицію, молоді збираються зіграти весілля, на якій почесним гостем стане його «брат» – Павло. Що ж станеться між чоловіками і що зможе розвести тих, хто клявся у вічному товаристві? Нею стане Олена. Та яка ніяк не може визначитися. Залишитися з Сергієм, від якого вона народила двох дітей або з головою в палку пристрасть з непередбачуваним Павлушей?

Серіал Наречена 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серій

Дивитися серіал «Наречена » онлайн всі серії

  • 100
Ви легально дивіться серіал Наречена 12 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Наречена всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Наречена онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Наречена (2020)