Відданий друг

Мелодрама Відданий друг  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
2008
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
82 мин.

Фільм мелодрама «Відданий друг »:

Провідні персонажі драматичного фільму Ігор та Михайло в минулому були нерозлучними друзями, які вважали, що здатні пронести свою дружбу крізь роки. Вони ділилися радощами, прикрощами, найпотаємнішим і навіть любов у них була одна на двох. Красуня Інна виникла в їх долі, коли хлопці поступили в інститут. Завзята і чарівна дівчина всюди слідувала в супроводі вірних кавалерів. Непомітно для молодих людей їхні відносини перетворилися в любовний трикутник, але сама Інна не знала, кому віддати перевагу.

Неконтрольована ревнощі стала реально загрозою для справжнього чоловічого товариства. Хлопці дають один одному слово, в ім'я своєї дружби ніколи більше не бачиться з коханою. Тим обіцянкам так і не судилося збутися, але вони серйозно попсували відносини всієї трійці. Закінчивши ВУЗ, Інна і справді, так і не змогла достукатися до шанувальників, хоча дуже бажала цього. Міша кудись випарувався, а гордий Ігор поїхав працювати за контрактом в іншу країну. Пройдуть роки, перш ніж життя розставить все по своїх місцях. Але що ж стане з героями і як розподілятися ролі? Невже все закінчитися ось так безглуздо, і кожен з них піде своєю дорогою?

Дивитися фільм «Відданий друг » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Відданий друг онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Відданий друг дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Відданий друг онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Відданий друг (2008)