Ні слова про кохання

Мелодрама Ні слова про кохання  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
31 березня 2018
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
48 хв.

«Ні слова про кохання »:

Нерозлучні друзі Миша, Кирило і Антон дружать з самого дитинства. З юних років вони мріяли про подорожі та захоплюючі пригоди. Але, коли стали дорослішими їх погляди на життя дещо змінилися. Антон захопився комп'ютерами і став просунутим хакером, який живе у віртуальному світі. Кирило отримав посаду головного редактора в популярному виданні і побудував блискучу кар'єру. Михайло закінчив медичний інститут і став кращим педіатром міста. Незважаючи на абсолютно різні професії і пріоритети, закоренілі холостяки продовжують дружити і влаштовувати веселі посиденьки.

Головне їхня правило - Ні слова про кохання, інакше міцну дружбу настане кінець. Протягом багатьох років приятелі не зав'язували серйозних відносин з прекрасною статтю, щоб не зруйнувати багаторічну дружбу. Але одного разу, Міша порушив чоловічий домовленість і закохався в молоду дівчину Соню. Вперше за багато років він відчув себе щасливою людиною. Ось тільки знайомити її з друзями дуже боявся, щоб не нашкодити дружнім відносинам. Соня помітила хвилювання свого нареченого і вирішила діяти самостійно. Дізнавшись про майбутню зустріч хлопців, вона заявляється без запрошення. Кого віддасть перевагу Михайло: вірних друзів або любов всього свого життя?

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Українські серіали » Ні слова про кохання (2018)