Громозека

Фільм драма «Громозека »:

Похмура драматична історія, яка малює глядачеві ставлення сучасних батьків і дітей. І їх ніяк не можна назвати високими, відвертими і теплими. Провідні персонажі – троє колишніх однокласників, які колись грали в одному шкільному ансамблі, зустрічаються через багато років на зустрічі випускників. Передбачається знову виконати той забутий репертуар 80-их. У той час товариші були пустотливими, веселими хлопцями, на яких хотіли рівнятися багато однолітків. Вони були непередбачувані і наводили справжній страх на весь педагогічний склад.

Зараз кожному з хуліганів по 40 років, за плечима-ціле життя зі своїми радощами, прикрощами, злетами і падіннями. Один з них став відомим хірургом – Камінський, у якого нещодавно трапився прецедентний випадок. Помер прямо на операційному столі один з маленьких пацієнтів, і лікар не може, не думати про трагедії, в якій в першу чергу звинувачує саме себе. У двох інших приятелів: міліціонера Громова і таксиста Мозерова також є свої проблеми. У першого чоловіка завела коханця, а другий не знає, як впоратися з дочкою, яка стала порнозіркою. Але сьогодні їх день і треба спробувати просто забути про життєві неприємності хоча б на час і згадати колишні підліткові, чудові року.

Дивитися фільм «Громозека » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Громозека онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Громозека дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Громозека онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Громозека (2010)