Пощастить у коханні всі серії

Мелодрама Пощастить у коханні  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
12 августа 2012
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Пощастить у коханні »:

Аліса і Костянтин одного разу зустрівшись зрозуміли, що це доля. Романтичні стосунки молодих людей розвиваються так стрімко, що вони вже й не уявляють свого існування один без іншого. Правда ейфорія щастя приходить не одна в їхнє життя. Разом з райдужної любов'ю з'являються складні проблеми: каверзні випробування, непередбачені неприємності на роботі, в побуті і раптовий лікарський вирок, який складно осмислити.

Змучена всім, що відбувається Аліса вирішує піти до екстрасенса, яка оголошує їй то, що ставить дівчину перед вибором: їм з Костею ніяк не можна бути разом, інакше їх чекає лише безвихідь, розчарування і надалі трагічна загибель. Молода жінка змахує з себе все почуте і не звертати увагу на дурниці. Але як не старалася вона і її коханий, на кожному кроці на них чекає пастка, болючий капкан. Але чому так несправедливо? Адже їм хочеться тільки просто людського щастя! Вони такі хороші собою, талановиті, честолюбні, амбіційні і хочуть бути заможними, що відбулися і щасливими. Видно доведеться розлучитися. І ось через багато років, у них є все, про що вони мріяли. Все крім одного - любові.

Серіал Пощастить у коханні 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Пощастить у коханні » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Пощастить у коханні 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Пощастить у коханні всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Пощастить у коханні онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Пощастить у коханні (2012)