Зовсім чужі (2019) всі серії

Мелодрама Зовсім чужі (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
26 жовтня 2019
Країна:
Росія
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Зовсім чужі (2019)»:

Еліна і Юрій досить давно разом і поєднали свої долі з великої любові, сподіваючись прожити довге і щасливе життя. Але після того, як романтика розвіялася і почалися суворі будні спільного існування під одним дахом у хлопців, не найліпшим чином. Молодий чоловік намагався знайти високооплачувану роботу, але всі пошуки закінчувалися провалом, що виводило з себе його дружину. Дівчина все більше розчаровується в обранцеві схиляючись до того, що полюбила невдахи.

Народження дитини ніяк не допомогло налагодити відносини і вічні невдоволення і скандали продовжували відправляти і без того напружену ситуацію в родині. Еліна розуміє, що краще не буде і пора розлучитися, її рішення твердо і безповоротно. Проходять роки. Цілеспрямована жінка змогла створити той ідеальний світ, про який мріяла: відмінна кар'єра, розкішна квартира. Ось тільки любові і особистого щастя в її благополуччя немає. Всю себе вона віддає своєму коханому чаду Ванечке. Хлопець давно виріс і вже з трудом переносити постійний контроль з боку пильною матері. Коли вже терпцю сина приходить кінець, він залишає матір, щоб знайти свого батька і спробувати налагодити з ним зв'язок і розуміння.

Серіал Зовсім чужі (2019) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Зовсім чужі (2019)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Зовсім чужі (2019) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Зовсім чужі (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Зовсім чужі (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Зовсім чужі (2019)