Тінь за спиною всі серії

Мелодрама Тінь за спиною  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
30 сентября 2019
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, криминал
Режисер:
Тривалість:
48 мин.

Серіал детектив, криминал «Тінь за спиною »:

Дія кримінальної драми відбувається в тихому провінційному містечку, де з недавніх пір звичне спокій порушений низкою холоднокровних і нещадних злочинів. Кожна розправа над жертвою відбувається за одним і тим же сценарієм, представниці слабкої статі буквально випаровуються після повернення з нічних вечірок. Влада припускає, що в місті з'явився серійний маніяк-психопат. Городяни в паніці. Вони бояться за своїх близьких і вимагають від правоохоронних органів кардинальних і рішучих заходів по затриманню злочинця.

Справою зацікавилися в столиці, звідки у віддалене містечко приїжджає професійний слідчий Генеральної прокуратури Микола Горобець. Ось тільки місцевий колега зовсім не зацікавлений в успіху московського сищика, тому в помічники оперативнику визначають недосвідчену і молоденьку співробітницю відділу внутрішнього розслідування Світлану Мірошникову і стажиста Михайла Воробъева. Різношерстої групи доведеться нелегко знайти спільну мову, навчитися працювати однією згуртованою командою і при цьому не сперечатися з будь-якого приводу, щоб у найкоротші строки досягти необхідних результатів і затримати безжального монстра.

Серіал Тінь за спиною 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Тінь за спиною » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Тінь за спиною 12 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Тінь за спиною всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Тінь за спиною онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Тінь за спиною (2019)