Суддя (2019) всі серії

Мелодрама Суддя (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серій
Премєра:
18 листопада 2019
Країна:
Україна
Жанр:
кримінал, детектив
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал кримінал, детектив «Суддя (2019)»:

З того моменту, як в місті з'явився невідомо звідки загадкова особистість - Суддя, городяни впевнені, що тепер справжні винуватці вбивств, будуть обов'язково виявлені і страчені. І нехай це жорстоко і в обхід існуючого Кримінального Кодексу, але каратель діє відповідно до широко відомим писанням з Біблії. Єдине, що обтяжує міських жителів, що ніхто не знає, хто такий цей Суддя і звідки він з'явився?

Цим же питанням мучиться і капітан відділу по боротьбі з бандитизмом Денис Чернишов. Він не поділяє тієї героїчної і мстивої політики, яку вибрав для себе народний месник. І нехай він розправляється з запеклим негідниками, при будь-якому розкладі Закон повинен дотримуватися і самовольства дозволяти не можна нікому. Адже самосуд в правовій державі - це теж злочин, навіть якщо і з кращих спонукань. Бажає знайти таємничу особу і кохана наречена Дениса - амбітна журналістка Ірина. Їй хочеться першої заволодіти сенсаційним матеріалом, що дасть дівчині непоганий старт для кар'єрного зростання. А ще вона збирається написати про героя книгу. Але колись потрібно напасти на слід, а це зовсім не просто. Ніхто навіть не підозрює, що цікавить їх людина зовсім поруч, у всіх на виду.

Серіал Суддя (2019) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серій

Дивитися серіал «Суддя (2019)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Суддя (2019) 8 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Суддя (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Суддя (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Суддя (2019)