Суддя 1, 2 сезон всі серії

Мелодрама Суддя 1, 2 сезон  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
16 февраля 2014
Країна:
Россия
Жанр:
криминал, мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал криминал, мелодрама «Суддя 1, 2 сезон »:

Чесний столичний суддя відправляється з коханою дружиною Ніною в приморське містечко в довгоочікувану відпустку. Подружжя в передчутті незабутнього відпочинку на лазурному узбережжі далеко від метушливого і загазованого мегаполісу. Ніна дуже любить Геленджик, адже вона виросла там і тепер рада повернутися в місця своєї юності. Але одна несподівана зустріч затьмарює все райдужні плани. Вчасно прогулянки по вулицях дитинства молода красуня стикається випадково з колишнім залицяльником Зюзей. За той час, що героїня влаштовувала свою долю в Москві, зухвалий юнак зі звичайного хулігана перетворився в шановного авторитету кримінального світу.

В руках колишнього кишенькового злодюжки зосереджена, а теперішньому величезна влада. Зустрівши свою першу любов, він розуміє, що колишні почуття не втрачені і затухаючі вуглинки готові знову розгорітися сильним полум'ям. Хоча сама Ніночка не розділяла захоплення нею ще тоді багато років тому, а зараз тим більше не бажає мати нічого спільного з практично чужих їй людиною. Але Зюзя дуже запальний і не сприймає відмов. Він звик отримувати все, що забажає і цього разу не стане винятком. Чим закінчиться цей неприємний інцидент, який швидше за все не обіцяє нічого хорошого для учасників любовного трикутника.

Серіал Суддя 1, 2 сезон 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Суддя 1, 2 сезон » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Суддя 1, 2 сезон 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Суддя 1, 2 сезон всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Суддя 1, 2 сезон онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Суддя 1, 2 сезон (2014)