Смерть на мові квітів (2019) всі серії

Мелодрама Смерть на мові квітів (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
24 листопада 2019
Країна:
Росія
Жанр:
детектив
Тривалість:
45 хв.

Серіал детектив «Смерть на мові квітів (2019)»:

Городяни в паніці. Останнім часом у місті почастішали вбивства і судячи з усього діє витончений маніяк, який кожен раз залишає у трупа екзотична квітка. Одна з убитих виявляється давня знайома прес-служби слідчого управління Лілії Ветлицькою. Жінка вирішує сама взятися за розслідування, бачачи, як оперативники все топчуться на місці і за довгий час, так і не просунулися в своїх припущеннях. Немає ніяких зачіпок.

Схоже психопат занадто розумний, що виявляється на крок попереду слідчих. Героїня підходить до цієї справи кілька неординарно і в першу чергу звертається до незвичайного словником. Давним-давно закохані становили для улюблених послання у вигляді якогось міксу з красивих суцвіть, де кожна квітка означав певне слово або позначення. Відповідно до цієї старовинної рукописи, все квіти, які залишені злочинцем, маю позначення гріхів: себелюбство, гордість, егоїзм або байдужість. Лілія навіть не підозрює, що за нею самою давно спостерігає, той кого так довго не можуть обчислити фахівці відділу карного розшуку. Вона несподівано отримує дивне послання - квітка каштана, що означає запрошення до гри. І вона його приймає.

Серіал Смерть на мові квітів (2019) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Смерть на мові квітів (2019)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Смерть на мові квітів (2019) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Смерть на мові квітів (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Смерть на мові квітів (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Смерть на мові квітів (2019)