Не приходь до мене в сні (2019) всі серії

Мелодрама Не приходь до мене в сні (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
20 жовтня 2019
Країна:
Росія
Жанр:
детектив
Режисер:
Тривалість:
44 хв.

Серіал детектив «Не приходь до мене в сні (2019)»:

Леся і Вероніка до певного дня не були знайомі і тільки недавно дізналися, що є зведеними сестрами по батькові. Їм швидко вдалося знайти спільну мову і потоваришувати. Героїні вирішують вибрати один день і провести його разом. Незважаючи на те, що в обох тече кров одного з батьків, вони дуже відрізняються одна від одної. Ніка більш розкріпачена, а новоспечена родичка відрізняється скромним і врівноваженим характером. Це заважає їй в здійсненні давньої мрії - співати на сцені. Але Алеся не здається.

Споріднена душа говорить потрібні слова, і вона знаходить в собі сміливість, щоб прийти на кастинг. Правда, трапляється непередбачуване. Відомий продюсер хоче підписати контракт з «групою підтримки». Вона краще підходить на роль артистки. Однак з цього моменту в її розміреному існування починають відбуватися непередбачувані і трагічні події. Близькі люди йдуть один за іншим. Сама дівчина лише дивом вижила в автомобільній аварії. Спостерігаючи за тим, що відбувається, все більше уражається Леся. Вона розуміє, що всі драматичні події з життя родички бачила вночі. Невже їй сняться віщі сни? А може, у неї роздвоєння особистості і вбивства здійснює вона сама?

Серіал Не приходь до мене в сні (2019) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Не приходь до мене в сні (2019)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Не приходь до мене в сні (2019) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Не приходь до мене в сні (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Не приходь до мене в сні (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Не приходь до мене в сні (2019)