Жіноча версія. Ваш час і скло (2019)

Мелодрама Жіноча версія. Ваш час і скло (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
26 жовтня 2019
Країна:
Росія
Жанр:
детектив
Тривалість:
96 хв.

Фільм детектив «Жіноча версія. Ваш час і скло (2019)»:

Тетяна пішла по стопах свого діда - легендарного детектива Васильєва і стала слідчим. Молода і чарівна героїня фільму «Жіноча версія. Ваш час і скло »швидко освоїлася в новому колективі і проявила свої унікальні здібності, успадковані від дідуся. Завдяки своїй інтуїції і прекрасному знанню криміналістики, Таня показала себе з кращого боку і заслужила повагу серед колег. І тільки, красень Ваня Дудін, не злюбив нову співробітницю. Зухвалий і самозакоханий тип, тільки і чекав, щоб Таня помилилася і стала героїнею його насмішок. Але, вірна своїй справі слідувати, розкриває злочини швидше, ніж Ваня про них дізнається.

Одного разу, відбувається загадкове вбивство відомого приватного детектива. Іван і Тетяна беруться за розслідування цієї непростої справи, в якому судячи з обставин, замішаний дуже хитрий і розважливий злочинець. Незабаром, починають гинути свідки цієї події. Справа заходить в глухий кут. Збираючи інформацію буквально по крихтах, напарники виходять на слід підозрюваного. Але і тут, бандит їх випередив. Чи зможуть оперативники обчислити невловимого лиходія?

Дивитися фільм «Жіноча версія. Ваш час і скло (2019)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Жіноча версія. Ваш час і скло (2019) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Жіноча версія. Ваш час і скло (2019) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Жіноча версія. Ваш час і скло (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Жіноча версія. Ваш час і скло (2019)