Жіноча версія. Дідусева внучка всі серії

Мелодрама Жіноча версія. Дідусева внучка  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
29 березня 2019
Країна:
Росія
Жанр:
детектив, мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал детектив, мелодрама «Жіноча версія. Дідусева внучка »:

Молода дівчина Тетяна, пішла по стопах свого діда - одного з кращих сищиків СРСР і стала слідчим. У новому колективі вона швидко освоїлася і завоювала повагу нових колег. Героїня фільму «Жіноча версія. Дідусева внучка »проявила в справі всі свої знання криміналістики і продемонструвала власні методи роботи. На всіх співробітників відділу, вона справила хороше враження початківця слідчого з величезним потенціалом і безмежними перспективами.

Але, залишилися й незадоволені особистості: Іван Дудін злюбив Тетяну з першого погляду. Можливо він побачив в ній гідного суперника в боротьбі за звання кращого сищика, або просто закохався. Одного разу трапляється загадкове вбивство, яке доручають відразу двом поліцейським, Тані і Вані. Щоб розплутати непроста справа, їм належить знайти спільну мову, об'єднати свої зусилля і стати справжньою командою ...

Серіал Жіноча версія. Дідусева внучка 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Жіноча версія. Дідусева внучка » онлайн всі серії

  • 90
Ви легально дивіться серіал Жіноча версія. Дідусева внучка 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Жіноча версія. Дідусева внучка всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Жіноча версія. Дідусева внучка онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Жіноча версія. Дідусева внучка (2019)