Жіноча версія. Чисто радянське вбивство всі серії

Мелодрама Жіноча версія. Чисто радянське вбивство  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
2 листопада 2019
Країна:
Росія
Жанр:
детектив, мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал детектив, мелодрама «Жіноча версія. Чисто радянське вбивство »:

Розумниця і красуня Тетяна знову в центрі уваги детективних і небезпечних ігор. Внучка відомого радянського сищика Васильєва стала гідним продовженням легендарного діда. Вона не худе ніж її родич розкриває злочини. Правда в більшості випадків їй в цьому допомагають дідусеві записи і його щоденник. Черговим отриманим справою стає дивна пригода з двома постовими поліцейськими, які отруєні при невідомих обставинах. Для відповідальної і цілеспрямованої дівчини розгадати подібний ребус стане честю, так як порушені життя її колег. Детальне вивчення доказів, фактів і всіх подій навколо, Таня дуже швидко з'ясовує, що отримали велику дозу отруйної речовини законники стали випадковими жертвами підприємливого вбивці.

Все це призначалося не їм, а якоїсь відомої блогерша. Правда, чим остання так завинила, що злочинець вирішив ось так суворо розквитатися з нею ?! Друга історія, яка піде за першої ні менш інтригує. У розкішній квартирі знайде труп успішного адвоката. Тетяна весті з командою оперативників береться за роботу. Йде вивчення матеріалу, допит випадкових свідків, серед яких дівчина-хіппі. Повіривши лже-розповіді дівчини, слідство спочатку бере не той напрямок, що виявляється помилковою версією. Запис дідуся допомагають пролити світло на дані обставини.

Серіал Жіноча версія. Чисто радянське вбивство 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Жіноча версія. Чисто радянське вбивство » онлайн всі серії

  • 100
Ви легально дивіться серіал Жіноча версія. Чисто радянське вбивство 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Жіноча версія. Чисто радянське вбивство всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Жіноча версія. Чисто радянське вбивство онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Жіноча версія. Чисто радянське вбивство (2019)