Жіноча версія. Таємниця партійної дачі (2019) всі серії

Серіал детектив, мелодрама «Жіноча версія. Таємниця партійної дачі (2019)»:

Тетяна так втомилася від сірих буднів і мріє хоч трохи відволіктися, відпочити і просто пожити в своє задоволення. Ну нарешті її бажання здійснилося, і вона отримала довгоочікувану відпустку. Але все насправді виявилося не так радісно, ​​як планувалося. Видно відпочинок доведеться відкласти. Подзвонила бабусина подруга і поскаржилася, що недавно зникла її квартирантка, молода дівчина. Жаліслива бабуся дуже стурбована цією обставиною, а розсерджена Таня впевнена, що Уляна загуляла і швидше за все з'явиться найближчим часом. Героїня проклинає все на світі за свою безвідмовність і розчарування.

Тим часом Микита та Іван беруться за розслідування чергового жорстокого вбивства. Задушений успішний підприємець Інокентій Левандовський. Оперативники звернули увагу на дивну деталь, очі покійного заклеєні будівельним скотчем. Для чого потрібно було це робити, не зрозуміло. Слідча бригада, яка працювала на місці події виявили в квартирі вбитого фотографії, зроблені чоловіком в подорож. На них зображена якась особа, у якої також були заклеєні очі. Несподівано Таніна опонентка знаходиться. Вона задушила і на обличчі - скотч. Внучка знову звертається до записів легендарного діда, де знаходить схожу справу про маніяка на прізвисько Нострадамус.

Серіал Жіноча версія. Таємниця партійної дачі (2019) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Жіноча версія. Таємниця партійної дачі (2019)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Жіноча версія. Таємниця партійної дачі (2019) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Жіноча версія. Таємниця партійної дачі (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Жіноча версія. Таємниця партійної дачі (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Жіноча версія. Таємниця партійної дачі (2019)