Жіноча версія 6 сезон Ловці душ (2020)

Фільм детектив «Жіноча версія 6 сезон Ловці душ (2020)»:

Головна героїня психологічно-детективного серіалу безстрашна внучка легендарного діда-міліціонера, добре відомого в столиці, ще в радянські часи. Тетяна вирішує продовжити славну традицію, започатковану дідусем і піти по його стопах. Вона також чесна, прониклива і принципова, як і її славний родич, який залишив після себе унікальний архів. Саме до нього не раз звернутися Таня, в пошуках того чи іншого відповіді на болючі питання.

Цінні матеріали давно минулих справ допомагали молодому слідувала вийти з глухого кута і вибрати правильний шлях, по якому вона рухалася далі. Вроджена інтуїція також не раз підказувала сищіци, як вчинити, а чого слід побоюватися. Черговим розслідуванням для оперативниця і її вірних напарників Івана і Микити стане дивне, овіяне містичної вуаллю злочин. Але чим далі хлопці занурюються в загадковий ребус, тим більше розуміють, що магія тут зовсім ні до чого. Молода жінка була холоднокровна вбита якимось злісним психопатом. І знову в складний момент допомагає архів діда-слідчого.

Дивитися фільм «Жіноча версія 6 сезон Ловці душ (2020)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Жіноча версія 6 сезон Ловці душ (2020) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Жіноча версія 6 сезон Ловці душ (2020) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Жіноча версія 6 сезон Ловці душ (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Жіноча версія 6 сезон Ловці душ (2020)