Жіноча версія 7 сезон: Таксі зелений вогник (2020)

Фільм детектив «Жіноча версія 7 сезон: Таксі зелений вогник (2020)»:

Детективна мелодрама оповідає про хоробру і відчайдушною дівчиною Тетяною. Героїня служить в забійному відділі і її життя буквально наповнена динамічними і непередбачуваними подіями. Героїня насилу зможе припустити, як закінчитися її день і що її чекає через годину, особливо якщо доводиться відправитися на виїзд для огляду місця злочину або затримання небезпечного злочинця. Вона не просто слідчий, а внучка легендарного детектива радянських часів, за плечима якого чималий перелік розкриття.

А ще славний дід залишив після себе безцінний архів, який не раз виручав оперативниця. Адже по натурі вона прискіплива і уважна особа, яка не вірить словам, а тільки голим фактам. Таня давно засвоїла для себе, що її професія занадто відповідальна, щоб дозволяла навіть самі незначні помилки, що може коштувати невинній людині несправедливим звинуваченням. Правда спочатку Тетяна дещо скептично сприймала акуратно виставлені папки в шафі родича і поради бабусі спробувати пошукати відповіді саме в там. І це спрацювало. У відділення призначено нового керівника, з яким ніяк не складаються стосунки з підлеглими. В цей же час всіх працівників шокує несподівана знахідка за наведенням інформатора, сумка з відрубаною жіночою головою.

Дивитися фільм «Жіноча версія 7 сезон: Таксі зелений вогник (2020)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Жіноча версія 7 сезон: Таксі зелений вогник (2020) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Жіноча версія 7 сезон: Таксі зелений вогник (2020) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Жіноча версія 7 сезон: Таксі зелений вогник (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Жіноча версія 7 сезон: Таксі зелений вогник (2020)