Зворотня сторона Місяця всі серії (2012-2016) всі серії

Мелодрама Зворотня сторона Місяця всі серії (2012-2016) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
32 серії
Премєра:
5 листопада 2012
Країна:
Росія
Жанр:
фантастика, трилер, драма, кримінал, детектив
Режисер:
Тривалість:
50 хв.

Серіал фантастика, трилер, драма, кримінал, детектив «Зворотня сторона Місяця всі серії (2012-2016)»:

Михайло Соловйов досвідчений слідчий забійного відділу, за плечима якого чималий послужний список успішної розкриття. Правда на ряду з іншими складними справами, одне особливо не дає йому спокою вже третій рік. Весь цей час він буквально йде по п'ятах маніяка-психопата, який тероризує всю столицю жорстокими вбивствами молодих жінок. І ось коли оперативнику вже здається, що він майже наздогнав злочинця під час проведення секретної операції, бандит збиває законника автомобілем. Міша приходить у себе після того фатального події і мимоволі усвідомлює, що потрапив дивним чином в минуле, а точніше в 1979 рік.

Поки ще не уявляючи, як саме це сталося, він все ж бере себе в руки і намагається підлаштуватися під обставини. Він влаштовується в радянський кримінальний розшук, тоді ще міліція і намагається все ж зрозуміти, як з ним могла трапитися така незрозуміла метаморфоза. Адже такого не може бути в принципі? Як укласти в свідомості, що ти подолав тимчасове простір і повернувся на багато років назад? Хто в це повірить? Але ж це реальність, таємницю якої і належить дізнатися Соловйову і звичайно спробувати повернути назад.

Серіал Зворотня сторона Місяця всі серії (2012-2016) 1- 29, 30, 31, 32 серія дивитися онлайн всі серії підрят 32 серії

Дивитися серіал «Зворотня сторона Місяця всі серії (2012-2016)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Зворотня сторона Місяця всі серії (2012-2016) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Зворотня сторона Місяця всі серії (2012-2016) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Зворотня сторона Місяця всі серії (2012-2016)