Кримінальний спадок всі серії

Мелодрама Кримінальний спадок  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
22 мая 2015
Країна:
Россия
Жанр:
криминал, драма, боевик
Тривалість:
45 мин.

Серіал криминал, драма, боевик «Кримінальний спадок »:

Борис Єрмаков заслужений тренер з біатлону, багато років приховував від своїх близьких непривабливу і гірку правду про себе. Мало хто знає, що в лихі 90-ті йому довелося заробляти собі на життя вбивствами, ставши найманим вбивцею великої бандитського угруповання. Піти з кримінальної сім'ї і забути про минулі гріхи, мало кому вдається. Боря думав, що він став щасливчиком і подолав цей рубіж. Але темне минуле наздогнало його в той самий момент, коли його не чекали. Колишні дружки викрадають молодшого сина героя – Андрія.

Зневіреному батькові доведеться на час повернутися до минулого ремесла і прийняти виклик свого супротивника і вихованця, сина впливового бізнесмена Струкова. Тільки ось за станом здоров'я Борис не зможе продовжити почате і тоді зброю в руки бере його старший син – Денис. Молодший синок після кровопролитного поєдинку повертається в сім'ю, а ось Денис сідає у в'язницю за обвинуваченням у злочині. Сім'я Ермаковых і не підозрювала, що все, що сталося, було заздалегідь сплановано. Але хто почав цю гру? Хто мстить Борису за його колишні греки, за які тепер відповідають його діти. Чи зможе Денис сам розібратися в цій головоломці і обчислити підприємливого маніпулятора?

Серіал Кримінальний спадок 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Кримінальний спадок » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Кримінальний спадок 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Кримінальний спадок всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Кримінальний спадок онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Кримінальний спадок (2014)