Коли повертається минуле всі серії

Мелодрама Коли повертається минуле  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
24 декабря 2017
Країна:
Украина
Жанр:
драма, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
48 мин.

Серіал драма, мелодрама «Коли повертається минуле »:

Надя — молода і красива жінка, яка одна виховує сина Ваню. Багато років тому, вона зустріла чудового хлопця, закохалася в нього і вийшла заміж. Через кілька років, з'ясувалося що її коханий бандит, якого шукає вся міліція міста. Андрія затримали і відправили в тюрму, а Надя залишилася одна з дитиною. Побоюючись ганьби, героїня розповідає всім, що її чоловік був альпіністом і загинув у горах.

Тепер вона зустрічається зі своїм шефом Станіславом і покладає великі надії на майбутнє поруч з ним. Але, в один прекрасний день, повертається минуле: Андрія звільняють за амністією і він повертається додому. З цього дня життя Наді і її дванадцятирічного сина, перетворюється в справжній кошмар. Навіть Стас злякався зека і порвав відносини з коханою. Єдиний хто заступився за беззахисну жінку — це шкільний учитель Вані, таємно закоханий у його маму...

Серіал Коли повертається минуле 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Коли повертається минуле » онлайн всі серії

  • 100
Ви легально дивіться серіал Коли повертається минуле 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Коли повертається минуле всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Коли повертається минуле онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Коли повертається минуле (2017)