Бумеранг всі серії

Мелодрама Бумеранг  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
16 октября 2017
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Бумеранг »:

Молода дівчина на ім'я Даша, з інтелігентної родини, зовсім недавно закінчила школу. Вона закохана в хлопця з неблагополучної сім'ї Андрія. Молоді люди люблять один одного і хочуть бути разом. Але, батьки Даші категорично проти такого союзу. Закохана парочка вирішує втекти до Москви і почати нове щасливе життя. Тільки напередодні від'їзду, вони сваряться і розривають стосунки. «Бумеранг дивитися онлайн».

Того ж вечора, на Дарину нападає невідомий злочинець і гвалтує тендітну дівчину. Всі підозри падають на Андрія, і тепер йому доведеться відповісти за те, що трапилося. Героїні знадобилося багато часу, щоб прийти в себе і вийти заміж за рекомендованого батьками чоловіка. Через деякий час, Даша дізнається, що її чоловік зраджує і не з якоюсь молодою красунею, а з її мамою. Після такого потрясіння, дівчина кидає все і їде геть, від своїх рідних. Через деякий час, вона домоглася успіху в житті і обзавелася сім'єю. Тільки наступає момент і минуле повертається немов бумеранг ...

Серіал Бумеранг 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Бумеранг » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Бумеранг 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Бумеранг всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Бумеранг онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Бумеранг (2017)