БУМЕРанг (2021)

Мелодрама БУМЕРанг (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
2 декабря 2021
Країна:
Россия
Жанр:
комедия, криминал
Режисер:
Тривалість:
105 мин.

Фільм комедия, криминал «БУМЕРанг (2021)»:

Кримінальна комедія "БУМЕРанг" познайомить глядача з колишнім рецидивістом, а нині успішним бізнесменом Едіком. Лихі дев'яності загартували чоловіка, і зробили з нього справжнього господаря життя, який не прощає помилок і жорстоко карає тих, хто не підкоряється. Однак доля вирішила повернути Едіка з небес на землю, піднісши підступний сюрприз.

На його новенький і дуже дорогий автомобіль з даху багатоповерхівки падає жебрак Петрович, який лише хотів піти з життя по-тихому. Здивований Едік розуміє, що жалюгідний плебей не зможе повернути йому гроші, а отже, працюватиме на нього безкоштовно до кінця своїх днів. Це рішення буде коштувати йому дуже дорого.

Дивитися фільм «БУМЕРанг (2021)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм БУМЕРанг (2021) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися БУМЕРанг (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » БУМЕРанг (2021)