Біла ніч всі серії

Мелодрама Біла ніч  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
9 мая 2015
Країна:
Россия
Жанр:
военный, драма
Тривалість:
45 мин.

Серіал военный, драма «Біла ніч »:

1944 рік. Розвідувальна група, очолювана капітаном Сергієм Тумановим, успішно повертається після виконаного завдання. Тоді командиру довелося взяти на себе серйозну відповідальність, щоб відірватися від переслідуючих їх попятам німецького загону, він вирішує позбутися від двох полонених офіцерів. Так як в іншому разі під загрозою опиняється життя його людей. Пізніше за таке самовілля Туманова заарештовують співробітники НКВС, але Сергію дивом вдається втекти з-під варти. З тих пір слід утікача втрачається. Проходить кілька років. 1947 рік. Ленінград.

У повоєнному місті, який тільки починає жити на повні груди відбувається низка гучних злочинів. Працівники карного розшуку, чиї сили кинуто на лови зухвалої бандитського угруповання, помічають, що всі події пов'язує одна закономірна особливість. Вони ретельно і грамотно підготовлені та сплановані. Керівник ТВБ Некрилов мимоволі визнає, що зіткнувся з хитрим і розумним противником, який дотримується незвичайними методами і так просто з ним не впоратися. І хто б знав, що той самий кримінальний авторитет, і колишній бравий радянський розвідник – Сергій Туманів.

Серіал Біла ніч 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Біла ніч » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Біла ніч 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Біла ніч всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Біла ніч онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Біла ніч (2014)