Снайпер: Зброя відплати всі серії

Мелодрама Снайпер: Зброя відплати  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
23 февраля 2010
Країна:
Россия, Беларусь
Жанр:
военный
Тривалість:
45 мин.

Серіал военный «Снайпер: Зброя відплати »:

Період кровопролитної Другої Світової війни. 1942 рік. Сюжет відбувається під Сталінградом, де безстрашної група старшого лейтенанта Яшина стикається з сильним і хитрим противником-фашистом, капітаном Карлом Кляйстом. Протистояння заклятих ворогів переходить у вирішальну фазу, де переможцем виявляється німецький офіцер. З-за його вміло влаштованої пастки гине юна дівчина-снайпер Олеся, а сам червоноармієць отримує важке бойове поранення. Вбита була його коханою. Завзятість і бажання жити, щоб помститися дозволяють тоді Яшину вижити.

Проходить кілька років, відгриміла війна. Радянські війська виявилися переможцями в нерівній боротьбі, а сам герой тепер виконує роль коменданта маленького німецького містечка. Його помічник, допитливий юнак знаходить у приміщенні серед безлічі документацій дивні креслення. Про знахідку повідомлено вищому керівництву, після чого в провінцію прибуває інженер Михайлов. Швидше всього, що мова йде про секретну зброю Третього рейху. Історія хвацько закручується, коли з'ясовується, що таємну лабораторію охороняє загін фриців під керівництвом того самого Карда Кляйста. У Яшина з'являється рідкісна можливість помститися за смерть коханої, і він точно не упустить її.

Серіал Снайпер: Зброя відплати 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Снайпер: Зброя відплати » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Снайпер: Зброя відплати 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Снайпер: Зброя відплати всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Снайпер: Зброя відплати онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Снайпер: Зброя відплати (2009)