Один у полі воїн (2018) всі серії

Мелодрама Один у полі воїн (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
9 мая 2018
Країна:
Украина
Жанр:
военный, драма
Тривалість:
51 мин.

Серіал военный, драма «Один у полі воїн (2018)»:

Дії драматичного серіалу відбуваються в період Другої світової війни. Андрій Перевезьев висококласний військовий льотчик набирає відчайдушний бій з німецькими мессерами і виходить з нього героїчним переможцем, збивши літаки трьох супротивників. Ось тільки все не так райдужно і в його випадку, офіцер і сам терпить крах. Він змушений покинути палаючу бойову машину, яка стрімко наближається до землі, втративши управління і приземлиться на парашуті в лісі. З того самого моменту в його житті починаються справжні пригоди на виживання. Але бажання жити виявилося набагато сильнішим.

Андрію дивним чином вдається ліквідувати цілий загін фашистів, які були відправлені за ним на пошуки. Йому вдалося не тільки розібратися з групою фриців, а також взяти «язика» в полон, а ще допомогти втекти з полону радянському журналістові Веніаміну. Тепер напарникам доведеться просуватися вперед до лінії фронту, де на їх шляху попадається військовий мобільний госпіталь, розгорнутий в лісовій гущавині. Тоді ще сам Андрій, ні лікарі і їх пацієнти не підозрювали про те, яка небезпека нависла над ними. І звичайно левова частка операції з порятунку своїх ляже на плечі безстрашного пілота.

Серіал Один у полі воїн (2018) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Один у полі воїн (2018)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Один у полі воїн (2018) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Один у полі воїн (2018) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Один у полі воїн (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Один у полі воїн (2018)