Чужі крила всі серії

Мелодрама Чужі крила  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
6 серий
Премєра:
2011
Країна:
Россия
Жанр:
приключения, военный
Тривалість:
45 мин.

Серіал приключения, военный «Чужі крила »:

Історична драма, яка відбувається в період ВВВ розповість про епізод з життя славетного і безстрашного персонажа. Льотчик-винищувач Рудаков незважаючи на свою відданість льотній справі потрапляє під жорна заздрісних чиновників. Завдяки їх старанням офіцер повинен був піти під трибунал військового суду. Але в самий останній момент фортуна посміхнулася йому, і керівництво вирішує відправити бравого вояку з небезпечною і секретною місією в тил ворога. Чоловік готовий на будь-які екстремальні звершення, лише б довести, що він невинний. Хоча, судячи з усього, шансів на порятунок і свободу не передбачається.

Рудаков змушений погодитися і відправляється на завдання, але як тільки пілот виявляється на ворожій території його наздоганяє перша невдача. Він збитий супротивником. Опинившись далеко за лінією фронту, в оточенні фашистських загарбників, йому доведеться далі діяти за обставинами і прикриттям. Здається доручене йому завдання близька до провалу. Але заповзятливий Рудаков зміг увійти у довіру до німців, пересідає на Мессер і веде приховану полювання на німецькі літаки. Але дуже скоро червоноармієць буде розкритий, і яка доля чекає його тепер невідомо?! Адже полювання на нього починає не тільки СС, але й свої.

Серіал Чужі крила 1-4, 5, 6 серія дивитися онлайн всі серії підрят 6 серий

Дивитися серіал «Чужі крила » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Чужі крила 6 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Чужі крила всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Чужі крила онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Чужі крила (2011)