Наркомівський обоз всі серії

Мелодрама Наркомівський обоз  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
Країна:
Россия
Жанр:
драма, приключения, военный
Режисер:
Тривалість:
49 мин.

Серіал драма, приключения, военный «Наркомівський обоз »:

Дія фільму відбувається восени 1941 року. Саме в той момент виходить постанова Комітету Оборони про горілчаному забезпеченні для всіх червоноармійців, учасників діючої армії. Офіцер Віктор Філіппов і його чотири помічниці дівчата-курсантки отримують від командування важливе завдання. Групі треба доставити в стрілецьку дивізію горілку. Супроводжувати невеликий загін береться досвідчений провідник Архип, прихопивши з собою пустотливого онука-підлітка Митьку. З вигляду здавалося просте завдання, довести до військовослужбовців «100 наркомівських грам».

Але все обернеться зовсім по-іншому. І спочатку простенька і зовсім не героїчна місія обернеться в небезпечну і повне непередбачених складнощів подорож. На першому етапі все проходить гладко і тихо, як і планувалося, а зануджена дівчата, навіть намагаються кокетувати з чарівним командиром. Але дуже скоро вся картина змінюється кардинально і далеко не в кращу сторону. Провідні персонажі дізнаються, що таке відвага, безстрашність, розчарування і зрада. Деяким судилося цей момент зустріти свою любов, але всім їм разом доведеться сумувати про перших непоправні втрати. Але це тільки початок війни, адже попереду ще 4 роки кровопролитного і жорстокого протистояння.

Серіал Наркомівський обоз 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Наркомівський обоз » онлайн всі серії

  • 60
Ви легально дивіться серіал Наркомівський обоз 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Наркомівський обоз всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Наркомівський обоз онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Наркомівський обоз (2011)