Коли покличе смерть (2019)

Фільм детектив, кримінал «Коли покличе смерть (2019)»:

Маруся вирушила на довгоочікуваний відпочинок на пару зі своїм рідним братом Арсенієм, не знаючи, чим обернеться цей вояж. Хлопці прибувають на грецьке блакитне узбережжя, невеликий острівець. Мета не тільки відпочити, розважитися, але і поправити здоров'я. Герої випадково знайомляться з ексцентричною дамочки Жюлі, яка виявилася не тільки чарівною співбесідницею, але і гостинною особливої. Вона запрошує новоспечених друзів, пожити у неї на розкішній віллі. Мешканці чудового будинку, заможні нероби, кожному з яких є що приховувати від інших.

Спочатку все вели себе більше, ніж статечно і дружелюбно, але скоро ситуація зміниться кардинальним чином. В одній з кімнат знайшли тіло Міни, помічниці власниці чудового житла. Вбивцею міг опинитися будь-хто з присутніх. У всіх міг бути мотив і звичайно немає залізного алібі. Але це тільки початок низки неприємностей. Незабаром трапляється те, чого так довго боялася Жюлі. За прогнозом вона помре в день свого народження, так і трапляється. Детективи вже прибули, і слідча група веде розслідування. Підозра падає на хлопця на ім'я Арні, який намагається доглядати за Марусею.

Дивитися фільм «Коли покличе смерть (2019)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Коли покличе смерть (2019) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Коли покличе смерть (2019) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Коли покличе смерть (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Коли покличе смерть (2019)