Абриколь (2020) всі серії

Серіал мелодрама «Абриколь (2020)»:

Герман знаменитий бельярдіст, який зміг прославитися завдяки своєму професійному удару під назвою «Абриколь». Чоловік шумно відсвяткував свій день народження в колі друзів, в той же вечір зауважує, що з його будинку зникла дорогоцінна реліквія. Хтось викрав більярдну кулю з чистого золота, обрамленого діамантами. Цінну річ герой виграв колись на спір у одного впливового кримінального авторитета. Після дзвінка в поліцію, на порозі з'являється капітан Зоя Нікомідова, колишня сищіца особливо відділу, нині простий дільничний.

Після почутого заяви потерпілого, в колі підозри виявляються автоматично всі гості і домочадця, і навіть запрошений іноземець-італієць продюсер Джованні. Після опитування всіх потенційних підозрюваних, представниця закону розуміє, що цей заплутаний ребус не так легко можна буде розгадати, як здається спочатку. У всіх присутніх є прихований мотив скоїти крадіжку і кожен приховують якусь правду і намагається вести свою гру, щоб заплутати слідство. А ще ясно, що між Германом і його половиною давно настала осіння пора в стосунках і схоже безповоротно.

Серіал Абриколь (2020) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Абриколь (2020)» онлайн всі серії

  • 100
Ви легально дивіться серіал Абриколь (2020) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Абриколь (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Абриколь (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Абриколь (2020)