Клерк (2020) всі серії

Мелодрама Клерк (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
20 мая 2020
Країна:
Россия
Жанр:
триллер
Тривалість:
45 мин.

Серіал триллер «Клерк (2020)»:

Євген Скороходов – талановитий молодий чоловік, відмінник навчання і випускник Фінансової академії. Заповзятливий герой довгий час поєднував навчання з роботою в одному з міських банків. Він – операціоніст, діяльність, якого задоволена нудна й одноманітна робота. Женя зовсім не так уявляв собі свою кар'єр єру і перспективи. Але у всій цій сірості і нудного робочому процесі, з'єднання являється несподівано яскравий проблиск – чарівна колега Вікторія, в яку закохується юнак. Ця дівчина не схожа ні на одну з його знайомих, вона дивовижна і прекрасна. З цього моменту він кожен день біжить на службу, щоб швидше побачити свій об'єкт зітхання. Хлопчина весь час шукає приводу і зустрічі з Вікою, щоб ще раз зробити їй приємний комплімент.

Так в черговий раз під час обідньої перерви, він береться розважати красуню. Щоб якось виділитися з натовпу її шанувальників, він вирішив невдало пожартувати, заявивши, що їх фінансова установа досить легко пограбувати. Після того, як йому вдається привернути увагу не тільки коханих, але й всіх присутніх у приміщенні, Женя в найдрібніших подробицях розповідає про бездоганний план пограбування. Тоді Скороходов навіть не припускав, що своїми необдуманими припущеннями дасть в руки потенційних грабіжників геніальний шанс втілити все сказане в життя, вже на наступний день. Відбувається зухвалий злочин, причому так, як викладав Женя. Звичайно ж всі підозри будуть списані тільки на нього. У нього залишається зовсім небагато часу, щоб довести свою непричетність до цієї афери. Разом з тім просуваючись у своєму розслідуванні, закоханий все більше розуміє, що його обраниця не так вже чиста і невинна, якою видається.

Серіал Клерк (2020) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Клерк (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Клерк (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Клерк (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Клерк (2020)