Куркуль всі серії

Серіал драма «Куркуль »:

Головний герой мелодраматичного фільму Антон Терехов, працьовитий і наполегливий юнак, який отримав у спадок від батька збиткове фермерське господарство. Але труднощі ніколи не лякали оптиміста, і він береться підняти його всупереч всім прогнозам навколишній і зробити процвітаючою ферму. І ось після всіх складних випробувань, коли чоловік практично домігся поставленої мети, його приватної власності загрожує повною знищення.

На його нерухомість несподівано став претендувати котеджне селище, який планує відбудувати тут віце-мер районного центру - пан Жилов. Це той тип людей, яка не зупиниться ні перед чим і пустить вхід будь підступність тільки б прибрати з дороги виникла перешкода. Він уже розправився таким чином з кількома орендарями. Але Антон не збирається так легко здаватися нахабному чиновнику. Тим часом діти непримиренних ворогів познайомилися в столиці під час навчання у вищому навчальному закладі і збираються найближчим часом грати весілля, не підозрюючи які пристрасті назрівають між їх батьками на батьківщині. І тут Жилов відзначитися, підставивши в неприємну історію сина свого ворога.

Серіал Куркуль 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серії

Дивитися серіал «Куркуль » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Куркуль 2 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Куркуль всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Куркуль онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Куркуль (2017)