Молодіжка. Лід і полум'я (2018) всі серії

Мелодрама Молодіжка. Лід і полум'я (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
44 серии
Премєра:
17 сентября 2018
Країна:
Россия
Жанр:
драма
Тривалість:
48 мин.

Серіал драма «Молодіжка. Лід і полум'я (2018)»:

Ставши тренером команди «Карпатські ведмеді», Сергій Макеєв розумів, який обсяг роботи його очікує. Тоді межею мрій хокеїстів була «Молодіжка», в якій вони виступали без особливих успіхів. Серйозно взявшись за своїх підопічних, Макєєв зумів значно підняти командний дух допоміг хлопцям повірити в те, що вони здатні не тільки грати, але і перемагати. Вражаюча самовіддача тренера принесла гарні результати – протягом минулих сезонів ми стежили за успіхами команди, яка несподівано вийшла на зовсім інший рівень гри. Не обійшлося і без численних конфліктів між наставником і спортсменами, але шлях до слави завжди тернистий.

До фіналу минулої частини хокеїсти остаточно перейшли у Вищу хокейну лігу, отримавши можливість перебувати там регулярно. І це знову сталося з подачі Макєєва, зумів зайняти посаду тренера в ВХЛ, що дозволило йому запросити деяких з колишніх вихованців грати в команді. До початку 6-го сезону головний герой покинув тренерський пост, але Калінін пропонує йому повернутися. Дізнавшись про це, Юля просить Макєєва зробити перерву. Він опиняється перед вибором, який безпосередньо вплине на подальше життя. Тим часом «Ведмеді» переходять в Континентальну лігу.

Серіал Молодіжка. Лід і полум'я (2018) 1- 42, 43, 44 серія дивитися онлайн всі серії підрят 44 серии

Дивитися серіал «Молодіжка. Лід і полум'я (2018)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Молодіжка. Лід і полум'я (2018) 44 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Молодіжка. Лід і полум'я (2018) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Молодіжка. Лід і полум'я (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Молодіжка. Лід і полум'я (2018)