Ніщеброди

Фільм комедія «Ніщеброди »:

Товариші Артем і Славік навчаються в МДУ, один на історичному, а інший на фізичному факультеті. Як це ні дивно, але ні великих грошей, ні зв'язків у хлопців зовсім не є, а єдиним джерелом доходів залишаються бабусі, высылающие їм половину своїх невеликих пенсій, яких явно не достатньо для хорошого життя в Москві.

Але Слава і Артем не сумують, адже у них молодість, життєлюбність, ну і, зрозуміло, юнацькі амбіції. Все б було чудово, якби одного разу перед хлопцями не встала, проста за столичними мірками завдання - всього за два тижні дістати де-небудь сорок тисяч рублів.

А потрібні вони виявилися хлопцям для того, щоб взяти участь у перспективному проекті, організованому Роскосмосом, і представити там власну оригінальну наукову розробку. Завдання з пошуку фінансів стала для другокурсників Слави і Артем справжньою проблемою.

Дивитися фільм «Ніщеброди » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Ніщеброди онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Ніщеброди дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ніщеброди онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Ніщеброди (2020)