Соня Суперфрау (2019) всі серії

Мелодрама Соня Суперфрау (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
7 жовтня 2019
Країна:
Росія
Жанр:
драма
Тривалість:
51 хв.

Серіал драма «Соня Суперфрау (2019)»:

За нею полювала таємна поліція Гоміньдану, її відстежувала німецька розвідка Абвер і поліція Третього рейху Гестапо, її розшукували секретні служби Японії, Італії і Швейцарії, по її сліду йшли контррозвідки Польщі та Румунії, її намагалося знайти ЦРУ і хотіли заарештувати британські спецслужби. Але нікому так і не вдалося цього зробити. У всьому світі ця жінка відома під своїм літературним псевдонімом - Рут Вернер. Однак її справжнє ім'я - Урсула Кучинський. А в радянській військовій розвідці вона відома як Соня - легендарна розвідниця, яка працювала в багатьох країнах світу і яка виконувала відповідальні завдання. Вона брала участь в роботі групи Ріхарда Зорге в Китаї, «Червоної капели» в Швейцарії і допомагала добувати інформацію про розробку атомної бомби.

Чотирьохсерійна докудрама, знята за мотивами мемуарів радянської розвідниці Рут Вернер «Соня рапортує», а також по історичному дослідженню Олександра Колпакиди «Суперфрау з ГРУ», розповідає не тільки про складну, важкою і багатогранного життя розвідниці Соні, але і знайомить глядачів з великим колом різноманітних людей, які оточували жінку протягом усього її життя.

Серіал Соня Суперфрау (2019) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Соня Суперфрау (2019)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Соня Суперфрау (2019) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Соня Суперфрау (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Соня Суперфрау (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Соня Суперфрау (2019)