Під дощем не видно сліз (2018)

Мелодрама Під дощем не видно сліз (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
22 сентября 2018
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
90 мин.

Фільм мелодрама «Під дощем не видно сліз (2018)»:

У далекій юності Андрій і Соня були пристрасно закохані. Але у житті був свій план, розлучити пару. Через дванадцять років доля знову дарує героям зустріч. Соня дружить з дружиною Андрія, а сам колишній обранець став начальником її чоловіка.

Бути може, ця нова зустріч - доленосний знак, сигнал до возз'єднання зі своїм першим коханням? Героїня поступається натиску і піддається пристрасті. Здається, що варто тільки відмовитися від усталеного життя, і тоді щастя більше ніколи не покине закоханих.

Але дружина Андрія вагітна. А чоловік Соні і їх чарівна і обожнювана дочка занадто багато значать для героїні ...

Дивитися фільм «Під дощем не видно сліз (2018)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Під дощем не видно сліз (2018) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Під дощем не видно сліз (2018) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Під дощем не видно сліз (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Під дощем не видно сліз (2018)